Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Header3

Een veilig festival, zonder plastic afval

De festivalbranche wil groener worden terwijl de huidige plastic wegwerpbekers die gebruikt worden voor een enorme afvalstroom zorgen. Door het gebruik van herbruikbare en onbreekbare kunststofglazen neemt de afvalstroom sterk af.

 

 

Glass Vs NoGlass 

Een glas is zoveel meer dan alleen een glas. Een glas draagt bij aan de beleving, uitstraling en comfort van uw festival. Bevindt u zich in de situatie dat u een kwalitatief alternatief zoekt voor uw originele glaswerk. Dan kan Global Glass Products u van dienst zijn, door samen met u te zoeken naar een geschikte oplossing voor u festival.Wij bieden u het grootste assortiment onbreekbare en herbruikbare kunststof glazen in Europa.

foto

Alle glazen zijn onbreekbaar, herbruikbaar, vaatwasserbestendig, veilig in gebruik en personaliseerbaar met uw eigen logo.

Betaal wat u gebruikt!

Wat voor weer wordt het? Hoeveel mensen komen er? Heb ik voldoende voorraad?

 

Global Glass Product heeft uw antwoord! Met onze aanhanger kunnen wij de verhuur van een aanhanger aanbieden. Deze aanhanger kan op locatie zelf worden neergezet. Deze aanhanger biedt een directe extra voorraad aan glazen en wij rekenen alleen uw verbruik af. Deze aanhanger kan gedurende het hele festival bij u staan. Dit is de perfecte oplossing als er een tekort aan glazen dreigt of u simpelweg meer zekerheid hiervoor wil en geeft het antwoord op de boven gestelde vragen!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De sfeer van een festival is enorm bepalend en graag willen wij op deze manier ook een bijdrage leveren aan het succes van uw festival.

  foto car

 

Wij helpen u ook graag verder met advies over gebruiksconcepten:

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen? 
Laat ons dan contact met u opnemen:

* = verplicht

Festival

   Ontdek hoe we het Duvel glas ontwikkelden.