Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

F.A.Q. | Veel gestelde vragen

Wat is de levensduur van de herbruikbare glazen?

Bij normaal gebruik kunt u de kunststof glazen meerdere jaren gebruiken. Dit is afhankelijk van de manier waarop de kunststof glazen worden gebruikt. Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op het behoud van de glazen: hoe worden zij gespoeld, worden ze binnen of buiten gebruikt, liggen ze op de grond, etc. Uiteindelijk zullen ook kunststof glazen gebruikssporen vertonen. Het is aan u wanneer ze vervangen worden.

 Hoe houd ik de kunststof glazen schoon?

Door de unieke wijze waarop de glazen van HappyGlass® zijn geproduceerd, hebben de glazen geen onnodige randjes. Hierdoor zijn zij hygiënisch afwasbaar. De kunststof glazen kunnen achter de bar, net als uw normale glazen, gespoeld worden in de spoelbakken. De glazen kunnen tevens in de vaatwasser gereinigd worden, maar zijn niet bestand tegen te agressieve vaatwasmiddelen.

 Hoeveel glazen heb ik nodig?

Het benodigde aantal glazen is afhankelijk van het aantal consumpties dat u verwacht te verkopen. Een goede stelregel is 2,5 keer het aantal verwachte bezoekers. Wilt u de glazen vaker inzetten? Dan zijn factoren als het aantal tapinstallaties, spoelbakken, piekmomenten, extra spoelmomenten, eventuele wachttijden, het programma van het evenement en weersverwachtingen medebepalend voor het aantal te gebruiken glazen. Naast kunststof herbruikbare glazen kunt u ook onze kunststof glazen pitchers inzetten.

 Hoe bewaar ik de kunststof glazen na afloop van het evenement?

Wanneer u de herbruikbare glazen lange tijd wenst op te slaan, adviseren wij om de glazen eerst goed te reinigen en te drogen. Ze zijn vaatwasserbestendig en kunnen, zonder agressief vaatwasmiddel, machinaal gereinigd worden. De kunststof glazen hebben een iets langere droogtijd en worden bij voorkeur in een afsluitbaar kunststof krat opgeslagen.

 Is het raadzaam om de glazen te bedrukken?

Bedrukking heeft een absolute meerwaarde voor het glas. Het is een uitstekende manier om uw bedrijfsnaam, of die van sponsoren, onder de aandacht te brengen. Uw bedrukte glazen doen uitstekend dienst als relatiegeschenk, leuke herinnering of zelfs collectors item! Wilt u meer weten over onze bedrukkingsmogelijkheden? Kijk op de pagina bedrukking.

 Ik heb een specifieke vraag. Kan Global Glass Products mij helpen?

Ja, u kunt altijd bij ons terecht voor een op uw situatie afgestemd advies. Of u nu specifieke productwensen heeft of wilt weten welke glazen u het beste kunt gebruiken. Op basis van uw wensen en eisen gaan wij op zoek naar de best passende oplossing. Heeft u een spoedorder? Neem dan direct contact met ons op!