Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Happy Glass

Our company Profile | Bedrijfsprofiel

HappyGlass® is eind jaren negentig door twee horecaondernemers opgericht, met als missie: onbreekbare en prettig drinkbare glazen ontwikkelen. Vanuit hun horecaervaring brengen zij herbruikbare bierglazen van kunststof op de markt. En met succes. De verkoop neemt toe, het assortiment kunststof glazen breidt uit en het afzetgebied wordt alsmaar groter. Om de marketing, verkoop en levering van deze kunststof glazen in goede banen te leiden, wordt al snel een verkooporganisatie opgericht: Global Glass Products.


Solide partner in de horeca

Global Glass Products voorziet in de servicegerichte verkoop en distributie van het HappyGlass® assortiment. Ons doel? Een solide partner zijn voor horecaondernemers, evenementenbureaus, organisatoren van festivals, etc. Maatwerk, meedenken vanuit onze horecaervaring en ontzorgen staan hierin centraal. Wij zorgen ervoor dat de gewenste kunststof horecaglazen op het juiste moment geleverd worden. Ook als dit heel snel moet. In onze diverse magazijnen hebben wij de meest gangbare horecaglazen direct uit voorraad leverbaar.


Distributie in binnen- en buitenland

In de loop der jaren is HappyGlass® uitgegroeid tot een duurzaam en kwalitatief merk kunststof glazen, met Global Glass Products als distributeur in Nederland en België. Momenteel zijn we druk bezig om HappyGlass® ook in andere landen te vermarkten. Hiervoor zijn we op zoek naar distributeurs die – onder hun eigen naam – HappyGlass® willen verkopen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.