Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

The Success of HappyGlass® | Kernwaarden

HappyGlass® en kwaliteit gaan hand in hand. Dankzij een hoogwaardig productieproces en continue productontwikkeling zijn onze kunststof glazen uitstekend stapelbaar, gebruiksvriendelijk, duurzaam, recyclebaar, onbreekbaar en altijd beschikbaar.


UITSTEKEND STAPELBARE GLAZEN

Alle HappyGlass® glazen zijn ontworpen voor maximaal tap- en drinkgemak. Zo is het door ons ontwikkelde ‘ribbelglas’ dankzij zijn bijzonder fijne drinkrand een vaste keus voor de echte biergenieter. De stapelbare glazen is waar nodig voorzien van uiteenlopende nokjes om ervoor te zorgen dat deze na het spoelen bij het stapelen niet vacuüm zuigt. Bovendien zijn de lichtgewicht bierglazen van HappyGlass® met grote aantallen tegelijk te dragen.

 

Gebruiksvriendelijk

De ‘food graded’ producten van HappyGlass® zijn uniek vervaardigd, met gebruikmaking van speciaal ontwikkelde matrijzen en hoge kwaliteit spuitgietmachines. De dunne drinkrand en het gladde oppervlak die hiervan het gevolg zijn, maken de glazen prettig drinkbaar en eenvoudig te reinigen. En door speciale ‘nokjes’ zijn de glazen perfect stapelbaar, zonder vacuüm te zuigen. De smaak en temperatuur van het drankje blijven bovendien behouden in de stapelglazen.

 

Duurzaam

De kunststof glazen van HappyGlass® zijn langdurig te gebruiken voor zowel gekoelde als verwarmde dranken. Ze zijn eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig. Hoe lang de kunststof glazen van HappyGlass® meegaan? Dat kan oplopen tot meerdere jaren, afhankelijk van de manier waarop de glazen gebruikt worden.

 

100% recyclebaar

Met HappyGlass® levert u een belangrijke bijdrage aan het milieu. De glazen zijn namelijk 100% recyclebaar. Het is overigens niet zo dat onze glazen van gerecycled materiaal vervaardigd worden. Bij de productie van HappyGlass® worden louter 100% virgin materiaal toegepast.

 

Onbreekbaar

Alle glazen in het assortiment van HappyGlass® zijn onbreekbaar. Zo bestaat onze Club Line uit 100% polycarbonaat, wat inhoudt dat de glazen zelfs onder zeer zware omstandigheden niet breken. In onze Economy Line zijn een aantal glazen gemaakt van 100% polycarbonaat en een deel van de lijn uit de grondstof SAN (combinatie van polystyreen en acrylaat) en daardoor niet breekbaar bij normaal gebruik. De stijlvolle Exclusive Line is vervaardigd uit 100% polycarbonaat. De premium line biedt een assortiment 100% copolyester kwaliteitsglaswerk dat nagenoeg volledige kopieen zijn van echte glazen. Alle glazen van deze line zijn bpavrij.

 

Door hun onbreekbaarheid leveren onze kunststof glazen een belangrijke bijdrage aan de veiligheid binnen uw horecagelegenheid of op uw evenement. Bovendien veroorzaken onbreekbare glazen een stuk minder afval. Dat is goed voor het milieu en werkt bovendien kostenbesparend!

 

Altijd beschikbaar

U heeft binnenkort een drukke avond of evenement, maar er blijken onvoldoende of zelfs geen onbreekbare glazen te zijn. Waar haalt u deze zo snel vandaan? Eén telefoontje naar Global Glass Products is voldoende. Wij hebben de meest gangbare kunststof glazen standaard op voorraad. Denk hierbij aan grote en kleine bierglazen, wijn- en jusglazen, longdrinkglazen en shotglazen. Bovendien geldt: Global Glass products streeft altijd naar de snelste levering!