Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

The story of HappyGlass® | Merkgeschiedenis

HappyGlass® is het merk van Global Glass Products dat eind jaren negentig ontstaat als antwoord op de groeiende vraag naar onbreekbare kunststof glazen. Bedacht door horecaondernemers, gemaakt voor horecaondernemers én hun gasten. In de loop der jaren is HappyGlass® uitgegroeid van het eerste kunststof bierglas tot een professionele lijn kunststof drinkglazen.


Kunststof glazen voor ieder drankje

HappyGlass® voorziet in een compleet assortiment onbreekbare en herbruikbare glazen van hoge kwaliteit. Kunststof glaswerk dat je met een gerust hart kan uitdelen in een drukke kroeg of tijdens een feestelijk evenement. Glazen die stuk voor stuk prettig drinken, uitstekend stapelbaar en hygiënisch afwasbaar zijn. Bovendien houden de kunststof glazen van HappyGlass® elk drankje op de juiste temperatuur!

 

Een duurzaam merk voor de internationale markt

Onder de merknaam HappyGlass® is een reeks hoogwaardig glaswerk voor de internationale markt verkrijgbaar. Onbreekbare, recyclebare en milieuvriendelijke bierglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, champagneglazen, likeurglazen en shotglaasjes. Geschikt voor duurzaam gebruik in de horeca en catering, clubs, discotheken, attractieparken, theaters en tijdens evenementen. De kunststof glazen van HappyGlass® zijn ook ideaal voor gebruik op terras, camping of boot. En met de diverse bedrukkingsmogelijkheden van de kunststof drinkglazen vormt HappyGlass® een uitstekend promotiemiddel of verrassend relatiegeschenk!